Räätälöidyt valumuotit

Mikäli vakiomallistomme ei tarjoa haluttua muottimallia, pystytään Soklex-valumuotit räätälöimään aina asiakkaan tarpeita vastaaviksi. Valumuotissa on mahdollista muuttaa muotin korkeutta, anturaleveyttä, betonipintojen leveyttä sekä raudoitteita ja näkyvän sokkelin korkeutta. Soklex valumuoteilla pystytään valamaan jopa 2 metriä korkeaa sokkelia.

Tarvittaessa Soklex-valumuotilla pystytään valamaan esimerkiksi kaarevaa sokkelia sekä erikoisimpiakin kulma ja erkkeri ratkaisuja. Soklex-lämpöperustus soveltuu kaikille yleisimmille perustamistavoille.

Vaadittaessa suurempaa anturaleveyttä pystytään valumuotti useimmissa tapauksissa levittämään suoraan vaadittuun anturaleveyteen. Mikäli valumuotin levitys ei riitä tehdään alle erillinen antura ja päälle asennetaan Soklex-valumuotti. Myös erillisen anturan kanssa valu tehdään useimmiten samalla valukerralla. Kun anturat ja sokkelit valetaan samalla valulla, pystytään perustukset tekemään kustannustehokkaasti ja nopeasti. Asiakkaamme säästää aikaa ja rahaa.

erkkeri2